WALK / BIKE TO FIGHT CANSER

WANDEL OF FIETS MEE TEGEN KANKER EN VOOR KWF

ZONDAG 30 OKTOBER

 

Wandel of fiets mee op deze dag dat we de klok weer een uurtje terug gaan zetten. In deze periode ontplooit de natuur zich in zijn mooiste herst kleuren. We hebben vier verschillende afstanden voor de wandelaar. 7,5 13 of 20 kilometer. Nieuw dit jaar is het blokje om. Ben je niet een fanatieke wandelaar of fietser maar wil je toch een bijdrage leveren voor KWF op deze dag loop dan een blokje om. U wandelt een blokje om van ongeveer 2 km en geniet van de zelfde faciliteiten. Fietsen kan op de afstanden 20 en 40 kilometer. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan KWF.

Starten kan met wandelen op de afstanden 13 en 20 km van 08:00 tot 12:00 uur. Alle andere afstanden inclusief fietsen is mogelijk van 09:00 tot 14:00 uur.

De inschrijfkosten zijn €5,00 pp en voor kinderen €2,00 pp. Dit komt ten goede aan KWF. Inschrijfkosten zijn inclusief twee keer koffie/thee, Gratis kop soep. Voor de kinderen is er natuurlijk ranja en hebben we wat lekkers. Maar laat u verrassen door de leuke extra's die we u bieden.

START LOCATIE IS BIJ MFA DE STUIK. SCHOOLSTRAAT 14 IN VORSTENBOSCH.

.      .      .      .      .      .      .      .      .

CRAZY BINGO

The happy Chris(T)mas crazy bingo geluks show

VRIJDAG 9 DECEMBER

Bingo, maar dan ff anders! laat je verassen de de spectaculaire items deze avond. Naast veel mooie prijzen hebben we weer divere leuke verrassingen voor u in petto. En dit alles in kerstsfeer. Wellicht wordt het jou geluksavond. (Zodra de kaartverkoop start zullen we dit op deze site bekend maken)

.     .     .     .     .     .     .      .     . 

DE STUIK IN KERSTSFEER

ZATERDAG 10 DECEMBER

Op zaterdag 10 december staan we met onze stand doelbewust voor het goede doel op de kerstmarkt in Vorstenbosch. De kerstmarkt is een belevenis voor jong en oud met leuke bezienswaardigheden. Naast een leuke markt met velen leuke kraampjes is veel te bezichtigen en te beleven voor jong en oud. De toegang is gratis.