Organisatie Kindervakantieweek Vorstenbosch werd afgelopen vrijdag aangenaam verrast met een cheque van maar liefst €1000,- Van de organisatie was maar een persoon op de hoogte van onze komst. Maar ook die persoon wist niet wat we kwamen doen. Daarom was de verrassing ook extra compleet toen we de cheque tijdens de afsluiting van de kindervakantieweek overhandigden. Ook aan de kinderen was gedacht want in twee koffertjes die je op de foto ziet waren gevuld met lekkere snoepjes. In het andere koffertje zat de cheque. De 3 gouden koffertjes zijn uit een reeks van acht die op 9 december weer gevuld zijn met verassende mooie prijzen tijdens de kerst editie van de crazy bingo. Meer hierover wordt binnenkort bekend op deze website.

Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van Johnny en Mieke's Dagwinkel in Vorstenbosch hebben we een actie georganiseerd onder de noemer "ROAN's ROLSTELBUS. De actie die ongeveer twee weken heeft plaatsgevonden in bovenstaande plaatselijke supermarkt heeft een mooi geldbedrag opgeleverd. Ook de kinderen van Johnny en Mieke hebben een bijdrage geleverd aan de actie. Ze hebben thuis koekjes gebakken die ze in de dagwinkel hebben verkocht.Zaterdag 5 februari hebben we de cheque mogen overhandigen aan de ouders van Roan.  Foto is gemaakt in de dagwinkel.

Op de foto rechts De ouders van Roan met de dochter en op de voorgrond Roan. Links Johnny en Mieke met de kinderen Linn en Suze

Samen met Sjan Geenen op de markt in Vorstenbosch t.b.v. stichting TIM

 

Twee weken voor de kerst hebben we een leuke actie gehouden in samenwerking met Sjan Geenen. Met haar team hebben ze enkele dagen kerststukjes gemaakt die op de markt in Vorstenbosch werden verkocht. Ook wij stonden met een stand "doelbewust voor het goede doel" met een leuke actie op deze markt. Sjan en Harrie Geenen hebben een mooi cheque kunnen overhandigen aan stichting TIM in Schijndel. 

Wat doet Stichting TIM

Stichting TIM Schijndel biedt ontwikkelingsgerichte dagbesteding aan kinderen met een verstandelijke beperking, een ernstige prikkelverwerkingsstoornis en/of andere complexe beperking(en).

Overhandiging goede doelen cheques tijdens Back to the 60"s middag

Tijdens een gezellige Back to the 60's middag werden diverse goede doelen cheques uitgereikt aan de genomineerde verenigingen. Stichting Buro Lima uit Heeswijk-Dinther, de straatdance vereniging, Jong nederland, Stichting jeugdbelangen en stichting kindervakantieweek mochten elk een cheque van €850,- in ontvangst nemen. Het bedrag komt tot stand door diverse aktiviteiten door het jaar heen. de back to the 60's middag werd opgeluisterd door de band Mustang 66' Voor de aanwezige kinderen was er een springkussen, een popcorn machine en waren er heelijke suikerspinnen verkrijgbaar.

Mooie cheque van €7500,00 voor Buro Lima

Actie voor Buro Lima Heeswijk-Dinther

Wat een prachtig bedrag hebben we kunnen overhandigen aan de stichting Buro Lima te Heeswijk-Dinther. €7.500,00 euro is een absoluut record bedrag. Na een start tijdens de kerstmarkt 2016 hebben we diverse acties op touw gezet. Zo hebben we op een aantal markten gestaan met leuke aanbiedingen, hebben we een wandeltocht georganiseerd tijdens de jaarlijkse kermis, was er een crazy bingo avond en stonden we tijdens de Vorstenbossche biljartkampioenschappen tien dag geld in te zamelen tijdens het barak toernooi. We hebben de actie periode afgesloten met een geweldig benefit weekend onder de noemer "Buro Lima Live Even". Vrijdag 29 september stond in het teken van Brabantse gezelligheid tijdens de Brabantse avond met Cohda KREK en 't Boekels Kwartierke, zaterdag was er een feestavond met coverband Ruizzz en zondag waren Blent, K5½ en Rene Schuurmans te gast. Graag willen we iedereen bedanken die waar dan ook heeft mee gewerkt aan het wel slagen van dir prachtige evenement. Meer foto's zijn te zien in het fotoalbum.

Op de foto: links, Burgemeester Moorman (gemeente Bernheze), midden, Chris van de ven (organisator), rechts Lianne van Genugten (Buro Lima)

LIVE FOR AFRIKA

11 en 12 juli 2015 organiseerden we het LIVE FOR AFRIKA weekend. Een weekend vol sport, spel en muziek. Zo was een 24 uurs dj marathon, konden de liefhebbers deelnemen aan een fietstocht, wandeltocht, motortoertocht en een mountainbikers tocht. bijna te veel om op te noemen. op zaterdag avond en zondag middag was er live muziek van de band K5 1/2 en King herrie en the shakers. Veder konden de bezoekers genieten van een aantal plaatselijke koren, met optredens van popkoor Enjoy, koor Timless en koor Frappant. Het LIVE FOR AFRIKA WEEKEND werd afgesloten met een prachtig optreden van de gebroeders Ko die er een waar feest van maakten. We hebben kunnen terugkijken op een gelaagde actie met een prachtig eindresultaat. Zo konden we wederom weer een aantal mensen blij maken. o.a. Monique Dortmans uit vorstenbosch en Caroline van de Wetering mochten de cheque in ontvangst nemen. Het ingezamelde bedrag kwam ten goede aan de stichting Miss Maasai.  Monoique en Caroline hebben in 2013 de stichting Miss Maasai mede opgericht.

In de zomer van 2014 hebben we een leuke actie op touw gezet voor Lindsey Vogels. Lindsey is later afggerijst naar het verre Malawi (Afrika) om daar een steentje bij te dragen aan een betere toekomst. Het aanleggen van een toilet, het helpen in de oogst zijn enkele kleine voorbeelden die men daat uitvoerden. Tijdens het evenement Vorstenbosch pakt uit hebben we een wandeltocht georganiseerd. We hebben Lindsey een prachtige ceque kunnen overhandigen.